NEAMȚ: Șoferul care a ucis-o pe Alexandra în accidentul de la Granit, eliberat condiționat

Avocatul ieşean care s-a urcat beat la volan şi a condus cu 150 de kilometri la oră, omorând doi oameni (printre care și Alexandra, o tânără din județul Neamț), a fost eliberat condiţionat după 2 ani şi 9 luni de închisoare.

Judecătorii vasluieni au admis cererea Comisiei de Liberări Condiţionate din cadrul Penitenciarului Vaslui, astfel că, după 2 ani şi 9 luni de închisoare, avocatul care a provocat un accident din Iaşi în care 2 persoane au murit a fost eliberat condiţionat și a părăsit Penitenciarul Vaslui miercuri.

Accidentul tragic produs în luna martie 2017, în jurul orei 23.00, în intersecţia de la Granit – zona Bularga.

Avocatul s-a urcat la volanul maşinii sale după ce a consumat băuturi alcoolice la un restraurant din Iaşi.

În doar câteva minute a intrat cu viteză într-o intersecţie din zona Granit şi a provocat un accident în urma căruia doi tineri (Alexandra, o tânără din Neamț și prietenul ei) şi-au pierdut viaţa.

Alexandra Viliche, tânăra de 26 de ani din judeţul Neamţ, a murit la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, după o săptămână de internare în stare gravă.

Vezi și O tânără de 26 de ani din Neamț a decedat după ce s-a zbătut între viaţă şi moarte o săptămână

În momentul prelevării probelor de sânge avocatul avea alcoolemia de 2,05 la mie în sânge.

Câteva luni mai târziu, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis condamnarea definitivă a avocatului la 5 ani şi 8 luni.

Vezi și Durere fără margini la înmormântarea Alexandrei, nemțeanca decedată în groaznicul accident din Iași

PUBLICITATE