NEAMȚ: Intervenție de salvare a unei femei atacată de un roi de albine sălbatice

Salvamontiștii nemțeni au intervenit astăzi, în maximă urgență, pentru salvarea unei femei (alergică la înțepăturile de insecte) atacată de un roi de albine sălbatice.

Intervenția s-a făcut în zona de est a masivului Ceahlău, pe traseul ce urcă din Izvorul Muntelui spre cabana Dochia (prin Ocolașul Mic)

Echipa de intervenție rapidă a ajuns în timp util la victima a cărei stare începuse să se înrăutățească vizibil (prezenta umflături la nivelul feței, gâtului și membrelor inferioare).

Salvamontiștii i-au administrat antihistaminice iar pentru a scurta timpul de intervenție, autospeciala Salvamont a plecat cu victima înaintea ambulanței cu care s-a întâlnit pe DJ 155 F, în apropierea orașului Bicaz.

INFRASTRUCTURA ÎN ZONA MONTANA SALVEAZĂ VIEȚI !
28 de minute a făcut autospecială noastră de la Baza Durău până la intrarea în zona Pârâului Maicilor! Înainte de reamenajările care s-au făcut în aceasta toamnă, drumul de coșmar dura o oră iar mașina de intervenție pleca direct în service pentru schimb de pivoți /capete de bare etc. (Pentru acei inconștienți aberanți din zona de mediu care încearcă să blocheze aberant modernizarea DJ 155 F invocând tot felul de studii stufoase) – este mesajul de alarmă transmis de Salvamont Neamț

PUBLICITATE