NEAMȚ: Doi bărbați și un minor în stare gravă, cu arsuri

Potrivit unei informări a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, în acest weekend trei persoane au ajuns la spital cu arsuri.

Echipajele SAJ au intervenit ieri, în jurul orei 16:30, în localitatea Chilii, comuna Valea Ursului pentru preluarea a doi pacienți care au suferit arsuri (prin combustie).

Un bărbat de 65 de ani a suferit arsuri de gradul II-III pe 50% din suprafața corporală iar un tânăr de 14 ani a suferit arsuri de gradul II-III pe 65-70% din suprafața corporală (membre superioare, bazin, membre inferioare şi organele genitale).

Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal din Roman, tânărul fiind redirecționat către Spitalul de Arşi Bucureşti.

Tot în ieri, în jurul orei 1:45, echipajele SAJ au intervenit în Piatra-Neamț, pentru preluarea unui bărbat de 69 de ani care a suferit arsuri de gradul II-III pe 50-60% din suprafața corporală.

Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț după care a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la Iași – Chirurgie plastică.

PUBLICITATE