4 tineri din Neamț, pe un moped, au încercat să fugă de polițiști

Polițiștii nemțeni au depistat 4 tineri din Podoleni pe un moped neînmatriculat în Zănești. Conducătorul mopedului, în vârstă de 18 ani, nu avea permis de conducere, ceea ce a dus la întocmirea unui dosar penal.

„La data de 03 august a.c., în jurul orelor 23:30, în timp ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești efectuau serviciul de patrulare, pe DN15, în localitatea Zănești, pe sensul de mers Piatra-Neamț către Bacău, au observat un moped care se deplasa din sensul opus, pe care se aflau 4 persoane.

S-a procedat la punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase și urmărirea acestora până pe strada Privighetorii, din localitatea Zănești, unde aceștia au abandonat mopedul și au fugit.

Polițiștii au continuat urmărirea pedestră a acestora, persoanele în cauză, 4 tineri cu vârste de 18, 20 și 24 de ani, din Podoleni, au fost depistați și identificați.” – a precizat Poliția Neamț

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că tânărul de 18 ani care a condus mopedul nu deține permis de conducere. De asemenea, mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

În consecință, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE