22 de studenți, în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț (FOTO)

22 de studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București își aprofundează cunoștințele teoretice prin stagiu de practică în cadrul instituțiilor de poliție din Neamț.

Începând de ieri, 10 iulie, un grup de 22 de studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București a început un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, dar și în polițiile municipale și orășenești.

Cei 20 băieţi şi 2 fete au fost repartizați câte unui tutore profesional, ale cărui responsabilități includ îndrumarea și consilierea lor pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

Scopul acestei inițiative este de a le oferi studenților oportunitatea de a-și aplica cunoștințele teoretice în cadrul structurilor operative și de a se familiariza cu activitățile desfășurate în instituțiile de poliție.

Studenții vor avea ocazia să învețe din experiența polițiștilor profesioniști și să participe la diferite activități practice, care îi vor ajuta să dezvolte abilitățile necesare pentru a deveni viitori polițiști competenți și responsabili. Stagiul de practică le va oferi oportunitatea de a observa și de a se implica direct în activități precum patrulare, anchetă, intervenții în situații de urgență și aplicarea legii.

PUBLICITATE