15 infracțiuni rutiere și 95 de permise reținute în perioada 22-24 iunie în Neamț (FOTO)

În perioada 22-24 iunie, polițiștii din Neamț au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității, siguranța traficului rutier și infracționalității în domeniul silvic și piscicol. Au fost constatate 520 de sancțiuni, 15 infracțiuni la regimul circulației, reținute 95 de permise și retrase 13 certificate de înmatriculare.

„În perioada 22-24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț și Secțiilor de Poliție Rurală Borlești, Gârcina și Săbăoani au acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier și pentru prevenirea și combaterea infracționalității în domeniile silvic și piscicol.

În cadrul activităților derulate, polițiștii au constatat 520 de sancțiuni și au fost reținute 95 de permise de conducere.” – a transmis Poliția Neamț

Totodată, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare, constatate 15 infracțiuni la regimul circulației și confiscați 4.82 mc material lemnos.

PUBLICITATE