Victor Ponta a plagiat și s-a propus retragerea titlului de doctor.


Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis azi, 30 iunie 2016, că Victor Ponta a plagiat și a propus retragerea titlului de doctor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comisia de lucru care a studiat teza de doctorat a lui Victor Ponta „a analizat că teza de doctorat nu respectă standardele cercetării științifice și propune retragerea titlului de doctor în drept”, se arată în raportul acesteia.

Consiliul a luat în discuție această recomandare și,  34 membri ai comisiei au votat pentru. A mai existat și o abținere. – notează digi24.ro
Din punct de vedere al procedurii, fostul premier Victor Ponta va avea la dispoziţie zece zile pentru a contesta decizia.

Ca reacție la decizia de astăzi, Victor Ponta a publicat pe pagina de Facebook:

Ok – tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării – mi-au luat și ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)! 

Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine – de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem „marfă” pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea – o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp – fac pariu că nu aveți „Curaj” să o revedeți și pe aceea).  O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!

Și de azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema „Fabulosa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român” – that will be fun! – a fost reacția fostului premier.

PUBLICITATE