Viceprimar nou la Piatra Neamț. Vezi noua formă de conducere a municipiului


????????????????????????????????????

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, 28 ianuarie, Consiliul Local Piatra Neamț, în urma unei ședințe extraordinare începute cu ora 15:00, a votat noua conducere în forma Dragoș Chitic – primar interimar, Vasile Popescu – viceprimar „plin” și Cătălin Misăilă – consilier delegat cu atribuțiuni de viceprimar.

????????????????????????????????????

Astfel, după ce s-a validat mandatul de consilier a doamnei Maria Gagea (PNL) pe postul vacant (după demisia doctorului Andrița), a fost votat al doilea proiect de hotărâre – ocuparea postului vacant de viceprimar (după demisia din august a consilierului Constantin Teodorescu).  Astfel, 12 consilieri au votat pentru numirea lui Vasile Popescu în acest scaun iar 10 au fost împotrivă.

A urmat al treilea proiect de hotărâre, prin care consilierul Cătălin Misăilă (ALDE) a ocupat în urma votului (14 pentru, 8 împotrivă), funcția de consilier delegat cu atribuțiuni de viceprimar.

????????????????????????????????????

Poate că este un lucru firesc să fim în echipă completă (n.r. – un primar și doi viceprimari) și totodată considerăm că prin voturile de astăzi s-a realizat o majoritate stabilă în consiliul local în jurul echipei PNL, practic până la alegerile din luna iunie, nu mai trebuie să vorbim despre mișcări, despre încercări de schimbare, pentru că este foartă multă treabă în administrație și vrem să fim lăsați să facem administrație… Indiferent de relațiile politice dintre cele două partide PNL și ALDE, considerăm că în interiorul primăriei facem administrație și va trebui să facem echipă. Eu îi urez bun venit în echipa de conducere a primăriei și sunt convins că va dat tot ce are mai bun pentru a contribui la buna funcționare a acestei instituții, va fi un om de echipă și îi urez mult succes în perioada următoare.” – a declarat primarul Dragoș Chitic

La rândul său, proaspătul viceprimar, Cătălin Misăilă a declarat că „Este o provocare pentru mine. Sper să fac față atribuțiunilor ce mi se vor da. Mulțumesc colegilor care au avut încredere în mine și m-au votat. Suntem o echipă.

PUBLICITATE