Un tânăr din Săbăoani, reținut pentru mai multe furturi


În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Săbăoani, s-a reușit identificarea unui tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea mai multor fapte de furt din locuințe și societăți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost depistat, ieri, pe raza localității, fiind reținut de polițiști, în vederea documentării activității infracționale. Acesta este bănuit că, în dimineața zilei de 22.09.2016 ar fi pătruns în locuința unei femei de 36 de ani din Săbăoani, de unde a sustras bani și bijuterii. Totodată polițiștii au extins cercetările stabilind că acesta este bănuit și de săvârșirea a două furturi, unul dintre acestea comis în noaptea de 16/17.10.2016 din locuinţa unei femei din localitate și celălalt comis în noaptea de 26/27.10.2016 din incinta unei societăți din Săbăoani. Tânărul mai este cercetat și pentru o tentativă de furt calificat, comisă în noaptea de 28/29.10.2016.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat, cu ocazia săvârşirii infracţiunilor menţionate mai sus, este de aproximativ 10500 lei, fiind recuperat până în prezent 40% din valoarea totală.

Polițiștii au reținut tânărul pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar cercetările sunt continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu și pentru documentarea activității infracționale.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

D.M.B.
PUBLICITATE