Un pieton rănit grav și alți doi răniți ușor, în urma accidentelor produse ieri în Neamț

  • În ziua de 27.10.2015, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 15D, în localitatea Girov un autoturism condus de către un bărbat de 71 de ani, din Piatra Neamț a surprins și accidentat un bărbat de 48 de ani, din Tupilați, care se afla în traversarea străzii, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
    Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
  • Tot ieri, în jurul orei 18.14, pe DJ 155I, în localitatea Budeşti, jud. Neamţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
    Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 de ani, din Făurei conducea o autoutilitară pe DJ 155I, având direcţia de deplasare către localitatea Bozieni, a pătruns pe sensul opus de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz condus de către un bărbat de 32 de ani, din sensul opus de mers. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani, care se afla și sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatului pozitiv al testării cu aparatul etilotest.
    Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  • Tot ieri, un bărbat de 53 de ani din Buruienești, în timp ce circula cu bicicleta pe DJ 207 K, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se.
    Și în acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Poliției Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE