Un nou FENOMEN. Polițistul din Neamț cu mesaje de pe internet


Sorin Mihai Bărbieru poate fi numit un exemplu în ceea ce înseamnă „noul polițist român”. Dacă Marian Godină a devenit un polițist „viral”, putem spune că Sorin Bărbieru va fi un adevărat fenomen. Are 41 de ani, a lucrat în Inspectoratul de Poliție Neamț, iar în prezent se află la Direcția Rutieră București. Dar, dincolo de uniforma de polițist, a reușit să adune ceea ce nu mulți, din breasla lui, reușesc, SIMPATIE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

13876461_10206925878968736_2113998745495351163_nPoliţistul Sorin Mihai Bărbieru a ajuns viral pe Facebook, după ce a postat o imagine în care poartă un tricou cu un mesaj distribuit de mii de persoane pe reţeaua de socializare. În postare,  polițistul poartă un tricou cu următorul mesaj: „Poliţist. Meseria mea e să-ţi apăr curul, nu să ţi-l pup, indiferent cine eşti tu sau cine e tac’tu”.(vezi foto)

Imaginea a fost apreciată de sute de persoane şi distribuită de peste 8.000 de utilizatori ai reţelei de socializare. Printre cei care au distribuit mesajul poliţistului Sorin Mihai Bărbieru se numără şi Marian Godină care, în stilul său caracteristic, a ataşat imaginii textul „Bun tare!”, postare care a strâns peste 13.000 de aprecieri.

Cele 8.000 de distribuiri l-au luat pe neașteptate pe Sorin Bărbieru, care a declarat:  „Astăzi dimineață am avut parte de o surpriză plăcută: când am deschis facebuci-ul, am găsit aproape 100 de cereri noi. Cel mai probabil, ca răspuns la postul de ieri, cel cu tricoul. Vă promit că voi scoate în fiecare săptămână câte un tricou, cu mesaje și mai faine.”

Dincolo de limbajul și atitudinea care-i va aduce cu siguranță popularitate, polițistul are și povești de viață care merită citite:

O păţanie amuzantă de la una dintre plecările lui spre Sudanul de Sud

– SÂNGELE MEU ARE O TENTĂ DE ALBASTRU

PUBLICITATE