Un accident si doua infractiuni rutiere au fost ieri in Neamt

Accident rutier

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 20 august a.c., orele 10.00, pe strada M. Eminescu din Piatra Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 35 ani din Roznov conducea un autoturism pe strada M. Eminescu, a schimbat direcția de mers spre strada Paharnicului fără să se asigure și a surprins și accidentat grav un biciclist care se deplasa regulamentar.

În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Infracțiuni la regimul rutier

În ziua de 20 august a.c., orele 08.30 un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe b-dul 9 Mai un autoturism condus de un bărbat de 38 ani din Bicaz care avea expirată autorizația de circulație provizorie.

În ziua de 20 august a.c., orele 10.08 un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț un autoturism condus de un bărbat de 66 ani din comuna Răucești în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Ambii conducătorii auto sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice

 

Comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE