Trei pietoni accidentați, ieri (5 decembrie), în Neamț. Unul a decedat


În ziua de 05.12.2016, în jurul orei 17.15, pe DN2/E85, în afara localităţii Săbăoani, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN2/E85, având direcţia de deplasare către Roman, a surprins şi accidentat cu aripa stânga faţă un bărbat de 32 de ani, din Boghicea, care s-a angajat în traversarea drumului. Din impact pietonul a fost proiectat pe carosabil, fiind accidentat și de un ansamblul de vehicule condus de
către un bărbat de 39 de ani, din Iași, în același sens de mers. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot ieri, în jurul orei 12.00, pe str. Păcii din Roman, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Roman conducea un autoturism pe str. Pacii, având direcţia de deplasare către strada Gloriei, a surprins şi accidentat o femeie de 45 de ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii.
Conducătorul auto a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt pieton a fost accidentat, ieri, pe str. Libertăţii din mun. Roman. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 56 de ani, din Roman conducea un autoturism pe str. Libertăţii, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj amplasată la intersecţia cu bld. Roman Muşat nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 60 de ani, ce se afla în traversarea străzi. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negative. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

D.M.B.
PUBLICITATE