Trei persoane rănite în accidentele de ieri, 30 iunie, pe raza județului Neamț


În ziua de 30 iunie a.c., în jurul orelor 15.30 pe strada Orhei din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 19 ani din comuna Rediu conducea un autoturism pe strada Orhei, a surprins și accidentat ușor un pieton care traversa strada regulamentar.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 30 iunie a.c., în jurul orelor 19.24 pe DN 15C, pe raza comunei Agapia, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 35 ani din Vrancea conducea un autoturism pe DN 15C, a efectuat manevra de schimbare a direcție de mers și a fost acroșată din spate de o autoutilitară. Urmare a producerii accidentului, conducătoarea auto a fost rănită ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 30 iunie a.c., în jurul orelor 18.00 pe DJ 155J, pe raza comunei Ștefan cel Mare, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 86 ani din comună de deplasa cu un atelaj hipo pe un drum sătesc, la intersecția cu DJ 155J, nu a oprit și nu s-a asigurat, fiind acroșat de un autoturism. Urmare a producerii accidentului, căruțașul a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

PUBLICITATE