Tânărul care s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”, în Bistrița, a fost găsit


Pompierii au descoperit trupul neînsuflețit al persoanei care s-a aruncat, în urmă cu o lună (17 noiembrie), de pe podul de la „Căprioara”. Conform unor surse, confirmate de polițiștii nemțeni, în aceeași zi, un elev (de aproximativ 18 ani) al Liceului Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra-Neamț a fost dat dispărut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Piatra-Neamț – s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”, în Bistrița

După o lună de căutări, un echipaj ISU Neamț a descoperit, astăzi (17 decembrie), trupul victimei  în zona Reconstrucția.

„S-a convenit ca în cursul zile de astăzi să se oprească uzinarea barajului pentru a scădea nivelul apei cu aproximativ 1,5 metri. Pe timpul acestei operațiuni, datorită curenților, s-a ridicat la suprafață cadavrul unei persoane înecate. Dispecerul de la Barajul Reconstrucția a anunțat prin apel la 112. La locul intervenției s-au deplasat 2 ofițeri și un echipaj de scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț, format din 3 subofițeri și o ambulanță SMURD. Familia aflată la fața locului a identificat persoana înecată ca fiind elevul dispărut în data de 17 noiembrie 2016. S-a procedat la degajarea persoanei din râul Bistrița și predarea acestuia Serviciului de Medicină Legală.” – a declarat purtătorul de cuvânt ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE