Șoferul implicat în accidentul din afara localității Pildești, a fost reținut


Reamintim faptul că în ziua de 19.01.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DC 51, în afara localităţii Pildeşti, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Cordun conducea o autoutilitară, încărcată cu produse de balastieră, pe DC 51, a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat cu roţile în şanţul din dreapta direcţiei sale de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui bărbat de 46 de ani, pasager în autobasculantă. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta se afla sub influența alcoolului.

Ca urmare a valorii de aproape 3 la mie a îmbibaţiei alcoolice în sânge, conducătorul autobasculantei, care a provocat accidentul, a fost reţinut pe bază de ordonanţă vineri, 20.01.2017, pentru 24 ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman dispunând măsura controlului judiciar.

D.M.B.
PUBLICITATE