20/01/2017
Smiley a deschis Târgul de Crăciun de la Piatra Neamţ 4.12.2016

Smiley a deschis Târgul de Crăciun de la Piatra Neamţ


Peste două mii de oameni au fost prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun din Piatra-Neamț la un spectacol oferit de îndrăgitul interpret Smiley și artista locală Isabela Chitoșcă, pe platoul Curții Domnești.

Orașul Piatra-Neamț găzduiește în acest an cel mai mare Târg de Crăciun care a fost organizat în județul Neamț. Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț a avut loc astăzi, 4 decembrie, la Curtea Domnească.

Chiar în seara de debut, pe scenă a urcat Smiley. Pe parcursul lunii decembrie vor mai urca pe scena amplasată în centrul orașului, printre alții,  Lidia Buble, Nadir și Lora&Band, Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu, Amna, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, DJ Rynno și Sylvia, Mandinga, Proconsul sau Guess Who.

D.M.B.

Related Posts

There is One Comment.

  1. Gavrila din Veria -Grecia
    4:42 pm 11/12/2016

    vine preotul constantin necula, a se vedea pe youtube predicile la penticostali si adeptii ecumenismului marca sinod talharesc din creta, o periculoasa erezie aflata sub anatema Bisericii Ortodoxe. pietreni, fugiti de aceste predici, feriti-va de adeptii new age, ecumenisti, lupi in piele de oaie.

Leave a Reply


*