Scandal în Vânători-Neamț. Două persoane au fost reținute.


Scandal aplanat de polițiști și lucrătorii SAS, în urma căruia au fost reținute două persoane pentru 24 de ore

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 30.05.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Vânători Neamț cât și lucrători SAS au intervenit pentru aplanarea unui scandal produs între două grupuri de persoane de pe raza localității.

În urma documentării activității infracționale a celor implicați, în cursul zilei de ieri au fost reținuți, pentru 24 h, doi bărbați de 20 și 42 de ani, ambii din Vânători-Neamț, care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, cei doi bărbați, împreună cu alte persoane au provocat scandal public într-un cartier din localitatea Vânători- Neamţ, care a continuat în zona publică aferentă DN 15 B, fiind lovite mai multe persoane şi distruse parbrizele a două autoturisme.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați, iar astăzi vor prezenta persoanele reținute Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamţ, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive.

PUBLICITATE