S-a deschis primul și singurul salon de tatuaje autorizat din județul Neamț


Primul și singurul salon de tatuaje din județul Neamț, care îndeplinește toate condițiile legale de funcționare s-a deschis de săptămâna aceasta în Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

13 ink tattoo, singurul salon de tatuaje autorizat, și-a deschis porțile săptămâna asta. Salonul a primit autorizație de la DSP și îndeplinește toate condițiile legale pentru funcționare. „Este primul și unicul salon de tatuaje din județul Neamț, autorizat. Mai sunt vreo două saloane dar din ce am înțeles de la DSP nu au toate actele în regulă.”a declarat Alex Nechita

Alex a făcut Liceul de artă dar și doi ani de facultate, tot în același domeniu. După facultate a început să picteze biserici iar de 15 ani a lucrat în mai multe instituții media, ultima fiind ziarul Realitatea. Pictura, desenul a rămas pentru el un hobby până anul trecut când a decis să se apuce de tatuaje.
„Chiar dacă tatuez nu de mult timp, deja am experiență să fac tatuaje foarte complicate. Majoritatea modelelor sunt originale, sunt făcute de mine împreună cu clientul. Mă asigur că atunci când pleacă de la mine, clientul nu va vedea același tatuaj la o altă persoană.”

Important este de știut că cei din județul Neamț, care vor să-și facă un tatuaj, găsesc la 13 ink tattoo un salon cu toate condițiile de igienă impuse și pot găsi un artist tatuator cu acte în regulă și care, pentru a obţine autorizaţia sanitară, a fost nevoit să facă un set complet de analize medicale, să facă vaccinuri şi să urmeze cursuri de prim­ ajutor.

„Am vrut să deshid acest salon pentru că există foarte mulți doritori de tatuaje care se duc la Bacău, București etc. sau la cei care tatuează „în bucătărie” (scratchers). La cei din urmă, riscul să te îmbolnăvești (hepatită, hiv) este extrem de mare. Eu am preferat să lucrez perfect legal și să fac artă. Am investit în cele mai noi echipamente și într-un salon care respectă toate normele. Lucrăm cu materiale de unică folosință iar clientul vede tot ceea ce fac, atunci când mă apuc de lucru.”

Salonul se află pe strada Orientului, nr. 1B, Piatra-Neamț, iar informații suplimentare despre prețuri sau despre desene pot fi obținute la telefonul 0720.027.044
Pentru mai multe fotografii, accesați pagina de Facebook – https://www.facebook.com/13inktatuaje/

D.M.B.
PUBLICITATE