Roznov – Consilier local, acuzat de către ANI de incompatibilitate


Agenția Naționalã de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui consilier local din orașul Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

POPA DORU CONSTANTIN, consilier local în cadrul Consiliului Local Roznov, județul Neamț

INCOMPATIBILITATE

În calitate de consilier local, în perioada exercitării mandatului 2012 – 2016, Primăria Roznov a încheiat un contract comercial (achiziție directă în baza unei facturi) cu S.C. Cador Scavi S.R.L. (în cadrul căreia persoana evaluată deținea la acea dată calitatea de asociat și administrator).

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile încălcând astfel dispozițiile art. 90, alin. (1)  din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. POPA DORU CONSTANTIN nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare. – se mai arată în comunicatul ANI

D.M.B.
PUBLICITATE