RomaniaHOST oferă un pachet de găzduire web special conceput pentru mass-media locală


RomaniaHOST (divizia de găzduire web a SC Network Data Services SRL) susține libertatea de exprimare, la nivel local, oferind un pachet de găzduire web special conceput pentru medii de informare online: portal de știri, ziar on-line, blog de interes local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Infrastructura noastră ne permite acest lucru fără costuri suplimentare pentru beneficiari. În plus, ne dorim oameni bine informați (în timp real) și am învățat, în timp, că trebuie să oferim ceva înapoi comunității din care provenim. Teoretic, pachetul este oferit gratuit, practic – pretul este de 1 EUR/lună (orice contract economic legal trebuie să aibă un cost). La sfârșitul fiecarui an, vom folosi toți banii obținuți din acest tip de contracte și-i vom dona în scopuri caritabile. Prețul real al pachetului cu aceleași specificații tehnice este de 100 EUR/lună.” – a declarat Ciprian Baluș, Director General al SC Network Data Services SRL

Detaliile tehnice ale pachetului de găzduire web
Pentru fiecare cont se garantează accesul la 15 nuclee de procesare la 3Ghz, 16GB RAM și 50GB spațiu de stocare (gratuit spațiu de stocare suplimentar cu justificare). Viteza de trafic este de până la 1Gbps upload + download fără limită. Un asemenea cont ar putea suporta până la 50000 de vizitatori unici, zilnic.

„În general, persoanele care creează informații sau le fac disponibile pentru toată lumea nu sunt persoane tehnice și, de aceea, le oferim suport tehnic și consultanță gratuită pe toată durata colaborării cu noi. Ne ocupăm totodată de securitatea și securizarea platformelor folosite de acestea pentru distribuirea conținutului. Probleme cel mai des întâlnite sunt cele legate de atacuri de tip DDOS, adică cele în care un atacator vrea să împiedice accesul la informațiile oferite de beneficiarii acestui pachet. Din fericire, inginerii noștri moderează aceste atacuri și le filtrează în maximum 10 minute.” – a mai afirmat Ciprian Baluș

Pentru a intra în posesia acestei oferte, trebuie doar să ne intrați pe www.romaniahost.ro, unde veți găsi coordonatele de contact. Vom analiza cererea depusă pe mail și vom stabili împreună dacă solicitarea respectă cerințele impuse în proiectul nostru.


Informare generală RomaniaHOST (divizia de gazduire web a SC Network Data Services SRL):

– Angajații RomaniaHOST (divizia de gazduire web a SC Network Data Services SRL) au incluse în contractele individuale de muncă clauze speciale de confidențialitate pentru protejarea datelor companiei noastre și pe cele ale clienților companiei noastre. Datele dumneavoastră sunt mereu în siguranță.

– Toate persoanele care interacționează cu datele clienților noștri sunt angajați ai companiei noastre, cu pregătire specifica în domeniu. Nu subînchiriem și nici nu colaborăm cu parteneri externi pentru serviciile pe care le oferim.

– Serviciile de găzduire web ale companiei noastre sunt de o calitate superioară, domeniile clienților fiind găzduite pe servere performante (minimum 2x Octa Core Xeon / minimum 128GB RAM), conexiuni redundante la internet, peering local și national cu mai mulți distribuitori de servicii internet și cu o bandă totală de peste 1Gbps. Folosim doar tehnologii licențiate pentru securizarea și optimizarea sistemelor de operare și pentru securizarea și optimizarea softului de găzduire web. Toate sistemele sunt dotate cu firewall dinamic și antivirus cu scanare în timp real. Folosim tehnologii de scanare a fisierelor care previn exploatarea conturilor de gazduire de catre malware prin stergerea sau mutarea in carantina a fisierelor deindata ce acestea devin active.

– Toate serverele sunt proprietatea noastră și găzduite în propriul datacenter, avem propriile IP și AS pentru rutarea în internet deci nu suntem reseller și nici nu avem închiriate sisteme de la alți distribuitori de servicii web, așa cum fac majoritatea companiilor de găzduire web.

PUBLICITATE