Roman – Persoane care solicitau bani sub diferite pretexte, amendate de Poliția Locală


Echipele Poliţiei Locale s-au autosesizat şi au luat măsuri imediate după ce au observat, în zona centrală, prezenţa unor persoane care solicitau bani de la romaşcani, sub diferite pretexte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În timpul patrulării din ziua de 11 ianuarie, în jurul orei 11.00, a fost găsită o tânără de 27 de ani, din comuna Gioseni, din Suceava, care susţinea că strânge fonduri în numele Fundaţiei Luceafărul, din judeţul mai sus menţionat. Deoarece aceasta nu a putut prezenta că are aviz din partea municipalităţii pentru strângerea de fonduri, aşa cum prevede legea, a fost sancţionată cu amendă de 300 de lei, conform HCL 20/2004.

Tot pe 11 ianuarie, în jurul orei 12.00, poliţiştii locali au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Bacău, care susţinea că cere bani în numele Fundaţiei Pacea din Bacău. Nici acesta nu a putut arăta că deţine aviz pentru strângerea de fonduri, motiv pentru care s-au aplicat prevederile HCL 20/2004, fiind amendat cu suma de 300 de lei.

Ambele persoane au fost conduse de reprezentanţii Poliţiei Locale la Gara municipiului Roman, pentru a se putea deplasa în localităţile în care îşi au domiciliul.

Romaşcanii sunt rugaţi, în cazul în care sesizează probleme, să apeleze numărul de telefon 0233.984, astfel încât, împreună, să menţinem liniştea şi ordinea în oraşul nostru.

D.M.B.
sursa: Primăria Roman
PUBLICITATE