Record de peste 43.000 de vizitatori în prima zi de lansare a Shopping City Piatra-Neamț


Peste 43.000 de vizitatori de toate vârstele din județul Neamț, dar și din județele vecine, au trecut pragul celui mai modern centru comercial din regiunea de nord-est a țării, în prima zi de funcționare, setând un record pentru piața de retail din regiune. Publicul a fost întâmpinat cu numeroase oferte în magazine, precum și o serie de evenimente speciale și spectacole pregătite special pentru inaugurare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Centrul comercial a fost luat cu asalt încă de la ora 8:00, când primul hypermarket Carrefour din regiune și-a deschis porțile, întâmpinând publicul cu sute de oferte și promoții. Sute de oameni au așteptat în fața mallului chiar o oră înainte de deschiderea porților hipermarketului.

Pentru peste 800 de localnici, inaugurarea Shopping City Piatra-Neamț a însemnat și prima zi la job, aceștia începându-și activitatea în cele 63 de spații comerciale deschise cu ocazia inaugurării.

Începând cu ora 10:00, când mallul a fost oficial deschis pentru public, vizitatorii au luat cu asalt galeria comercială, până la închiderea programului înregistrându-se un trafic de peste 43.000 de vizite.

În cursul serii, peste 2.000 de părinți și copiii s-au bucurat de spectacolul susținut de Gașca Zurli, în parcarea centrului comercial. Mai târziu, petrecerea a fost continuată de Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte”, care a oferit publicului un spectacol autentic de muzică populară cu ocazia Zilei Naționale a României.

Shopping City Piatra-Neamț a fost un centru foarte așteptat, fiind un spațiu unic în oraș, ce aduce multe premiere publicului din regiune, astfel că acesta a devenit încă de la prima oră de la deschidere un punct de interes pentru locuitorii din întreaga regiune. Centrul a fost vizitat nu doar de nemțeni, dar și de locuitori din județele vecine.

Spectacolele continuă și în a doua zi de la inaugurare, Miha Chițu & Band și Delia fiind cei care vor susține concerte în seara de 2 decembrie, în parcarea centrului comercial. Mai mult, vizitatorii vor beneficia de oferte și promoții și în zilele următoare, în magazinele din Shopping City Piatra-Neamț.

Vezi și Shopping City Piatra Neamț și-a deschis porțile. Mii de oameni la inaugurarea noului Mall

Vezi și Shopping City Piatra-Neamț – Investiții de 25 de milioane de euro. Peste 1.500 de locuri de muncă

D.M.B.
PUBLICITATE