Reacția Spitalului Județean Neamț la campania de la SJU Piatra-Neamț


Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a avut în luna octombrie 2016 inițiativa realizării unui scurt material video care să responsabilizeze adresabilitatea pacienților la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest scop s-a solicitat sprijinul unui profesionist de presă și s-a realizat acest scurt material video care a fost difuzat de publicația respectivă și nu de Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Liviu Negelschi a aprobat filmarea cu o cameră terță și difuzarea acestui material video. Prin materialul video s-a adus atingere drepturilor de imagine ale pacienților, prevăzute de art. 20 din L46/2003 – Legea drepturilor pacientului.

„Adresez scuze pacienților și aparținătorilor care pot fi identificați în materialul video retras în prezent de la difuzare. În calitate de manager îmi asum personal întreaga responsabilitate pentru realizarea și difuzarea acestui material video și consecințele rezultate ale acestei responsabilități” – a declarat Liviu Negelschi

Vezi și Campania de la SJU Piatra-Neamț în atenția Avocatului Poporului

D.M.B.
PUBLICITATE