Primăria Piatra-Neamț: reparații și asfaltări în Dărmănești și Centru

Primăria Piatra-Neamț anunță că desfășoară în această perioadă o serie de lucrări de reparații și asfaltare pe străzile din oraș. Echipele specializate finalizează zilele acestea turnarea covorului asfaltic (stratul de uzură) pe strada Gavril Galinescu, din cartierul Dărmănești.

„Lucrarea a demarat la mijlocul săptămânii trecute, din zona supermarketului Lidl (de la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918), iar acum operațiunile se desfășoară pe ultimul tronson, spre intersecția cu strada Nicolae Iorga (zona magazinului Profi City).

Primele lucrări executate au fost cele de frezat denivelări, răzuit asfaltul deteriorat, după care, la final, s-a trecut la așternerea unui strat de covor asfaltic.” – a transmis Primăria Piatra-Neamț

Pe cei aproximativ 500 de metri ai străzii Gavril Galinescu au fost montate trei geigere de scurgere a apei pluviale. În paralel, au fost reparate și parcările de reședință adiacente.

„În zilele următoare, în funcție de starea vremii, lucrările de reparații și asfaltare se vor desfășura pe strada Locotentent Drăghescu. ” – a mai precizat municipalitatea

PUBLICITATE