Ponta la Piatra Neamț – Special pentru candidatul la Roman și alianța cu ALDE


Aflat la Piatra Neamț, fostul premier Victor Ponta a precizat că își arată sprijinul pentru candidații din Neamț, dar în special pentru candidatul de la Roman, Gheorghe Oprea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

????????????????????????????????????

„Împreună cu doamna Rovana Plumb am venit astăzi ca să arătăm sprijinul nostru pentru candidații noștri din Neamț. Pentru Liviu Harbuz, pentru toată organizația în frunte cu Ionel Arsene și în mod special pentru candidatul de la Roman, pentru că acolo întotdeauna bătălia este grea. Cu sau fără Elena Udrea, primarul rezistă de la un partid la altul. În speranța că putem să-i ajutăm în primul rând, vorbim despre ceea ce am reușit să facem în acești ani de guvernare.” – a declarat Victor Ponta

Victor Ponta a mai ținut să puncteze că PSD trebuie să facă alianţă la Neamț cu ALDE, chiar dacă obţine majoritatea în consiliul judeţean.

DSC_3696„Sunt convins că la Consiliul Județean vom avea majoritatea necesară. Vreau să fac un apel în calitate de simplu membru de partid, ca în Neamț chiar dacă vom avea majoritate absolută să facem alinanță cu cei de la ALDE pentru că în toamnă, după alegerile parlamentare, vom avea majoritatea necesară să facem din nou un guvern PSD-ALDE-UNPR.” – a mai declarat Victor Ponta.

„Vreau să-l asigur pe Victor Ponta că, noi cei din PSD Neamț suntem pregătiți să câștigăm alegerile din județul Neamț, să câștigăm într-o manieră categorică și să aducem în fruntea județului oameni competenți, oameni care vor să facă bine județului.” – a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene

PUBLICITATE