Pompierii nemțeni s-au confruntat cu trei incendii: O tonă de gunoi, 2 hectare de miriște și o locuință


Joi, 28.07.2016, la ora 04:26, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o groapă de gunoi din municipiul Piatra Neamţ, strada Gheorghe Doja.
La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii, sprijiniţi de cinci salariaţi, au stins după o oră incendiul, în urma căruia a ars o cantitate de aproximativ o tonă şi jumătate de gunoi. Cauza probabilă a incendiului: autoaprinderea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 27.07.2016, la ora 15:57, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Bodeşti. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că, în podul construcţiei, astereala din componenţa acoperişului ardea violent, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 60 mp. Pompierii au localizat incendiul şi au încheiat misiunea de stingere în jurul orei 18:00. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Miercuri, 27.07.2016, la ora 15:55, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din satul Onişcani, comuna Filipeşti, judeţul Bacău. La întoarcerea din misiune, echipajele au observat un incendiu pe un teren din localitatea Horia. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia a ars mirişte de grâu, pe o suprafaţă de aproximativ două hectare. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

PUBLICITATE