Pompierii nemțeni au stins ieri (31 august) patru incendii de vegetație pe raza județului


Miercuri, 31.08.2016, la ora 10:49, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Petricani. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 2 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 31.08.2016, la ora 12:36, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în satul Buruienești, comuna Doljești. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 3 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Miercuri, 31.08.2016, la ora 15:49, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în satul Adjudeni, comuna Tămășeni. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 2 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Miercuri, 31.08.2016, la ora 21:29, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de vegetație uscată în satul Recea, comuna Ion Creangă. La locul intervenției s-au deplasat 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 400 mp.  de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE