Polițiștii din Piatra-Neamț caută o escroacă acuzată de înșelăciune cu bijuterii


De ieri, din jurul orei 17.16, polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamţ fac verificări pentru identificarea unei femei, bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceasta, în timp ce conducea un autoturism, a oprit lângă o femeie de 61 de ani, din Piatra Neamț, pe care a abordat-o în timp ce se afla pe str. George Coșbuc și, sub pretextul că face o pomană, i-a schimbat bijuteriile din aur pe care aceasta le purta cu alte bijuterii din metal de culoare galbenă.

Polițiștii caută o femeie de circa 40 de ani, ten și păr brunet, care conduce un autoturism de culoare albă, posibil Mercedes, al cărui număr de înmatriculare începe cu litera P.

Orice persoană care poate da detalii despre acest eveniment ori care a intrat în contact cu persoana bănuită, este rugată să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la numărul de telefon 0233/211113.

Polițiștii vă recomandă să nu dați curs solicitărilor sau ofertelor provenite de la persoane necunoscute sau persoane care își declină o anumită calitate. De asemenea, dacă aceste persoane vă propun să vă folosească banii sau bijuteriile din diferite motive, nu fiți naivi, refuzaţi-le pentru a nu deveni victima unor escrocherii. În cazul în care sunteți acostate de astfel de persoane, anunțați în cel mai scurt timp Poliția prin 112 pentru identificarea, depistarea și verificarea acestora.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE