Poliția Târgu Neamț a reținut doi tineri care au tâlhărit 3 persoane în preajma Crăciunului

În urma investigaţiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Neamţ și a probatoriului administrat în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea a doi tineri de 18 și 24 de ani, din Horia și Târgu Neamț, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.
Totodată, ieri 29.12.2015 au fost efectuate un trei percheziții domiciliare în urma cărora au fost recuperate bunuri provenite din comiterea faptelor de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cercetările sunt continuate pentru faptul că la data de 25.12.2015, orele 18.00, în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Brașov se deplasa pe podul de peste râul Ozana dinspre Tg.Neamţ spre Humuleşti, a fost acostat de către cele două persoane și deposedat prin violenţă de un ceas de mână şi suma de 200 lei.
Totodată aceștia sunt bănuiți și de faptul că în data de 22.12.2015, în jurul orelor 18.50, au acostat o tânără de 23 de ani, din Brusturi pe strada Castanilor din Tg. Neamţ iar prin violență au deposedat-o de poşeta în care avea suma de 20 euro, un lănţişor de argint, cartea de identitate şi obiecte de cosmetică. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că cei doi tineri în aceeași zi, 22.12.2015, au mai deposedat prin violență un bărbat de 60 de ani din Târgu Neamț, de telefonul mobil, țigări și 5 lei.

Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi tineri pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore, iar astăzi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț cu propunerea de arestare preventivă.
Documentarea activității infracționale s-a realizat cu sprijinul lucrătorilor de operațiuni speciale din cadrul IPJ Neamț și Vaslui.

PUBLICITATE