Poliția Piatra Neamț a reținut un tânăr care teroriza orașul cu furturi și distrugeri

În ziua de 21.01.2016, polițiștii din cadrul Poliție mun. Piatra Neamț au organizat şi efectuat o acţiune pe linia furturilor din societăţi comerciale, ocazie cu care a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din Târgu Neamţ, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în perioada august 2015- ianuarie 2016, tânărul ar fi comis cinci infracţiuni de furt/ furt calificat şi distrugere în dauna avutului privat, cauzând un prejudiciu de 4150 lei , care a fost recuperat în proporţie de 60%.

Persoana a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 ore și depusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.


Tot ieri, față de cei doi tineri de 19 și 20 de ani, din Iași, reținuți în data de 20.01.2016 de polițiștii romașcani pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din autoturisme, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a luat măsura controlului judiciar dispusă pe o perioadă de 60 de zile.

PUBLICITATE