Poliția Neamț – două accidente în urma cărora au fost rănite două persoane


În ziua 05.11.2016, în jurul orei 17.45, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 156A, în localitatea Borlești a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unui pieton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Cândești conducea un autoturism pe DJ 156A, având direcția de mers Tazlău – Roznov a surprins și accidentat un tânăr de 24 de ani, din Borlești, care se afla pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Tot sâmbătă, în jurul orei 12.30, pe DJ 185, în interiorul localității Moldoveni, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 44 de ani, din Bahna conducea un autoturism pe DJ 158, având direcţia de mers către Roman, a surprins şi accidentat cu partea lateral stânga a autoturismului, o femeie de 79 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

D.M.B.
PUBLICITATE