Poliția Neamț – Două accidente, ieri, în afara localității Traian și în comuna Pipirig


În ziua de 8 ianuarie 2017, orele 06.08, pe DN 2 în afara localității Traian, județul Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a patru persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 27 ani din comuna Traian conducea un autoturism pe DN 2, pe fondul unui carosabil acoperit parţial cu zăpadă şi în condiţii de viscol, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus și a acroșat și accidentat un bărbat de 30 ani din comuna Gâdinți care se afla pe partea carosabilă( fiind coborât din mașină întrucât derapase anterior).

După producerea accidentului, autovehiculul condus de bărbatul de 27 ani a intrat in coliziune cu un autoturism ce se afla oprit in trafic pentru a acorda ajutor autovehiculului care a derapat. Urmare a producerii accidentului, au fost rănite patru persoane, după cum urmează: cei doi conducători auto – răniți ușor, pietonul – rănit grav iar un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 27 ani a fost rănit ușor.

După producerea accidentului conducătorul auto de 27 ani a plecat de la fața locului către unitatea spitalicească iar după acordarea primului ajutor a părăsit unitatea medicală fără avizul medicului.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului precum și pentru depistarea conducătorului auto care a provocat accidentul.

În ziua de 8 ianuarie 2017, orele 12.57, pe DN 15, pe raza comunei Pipirig, județul Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 54 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo(carosabil acoperit cu zăpadă) într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoturismul care se deplasa regulamentar a fost rănit grav iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit ușor. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE