PNL-ul din Neamt canta pe o singura voce

In ultima perioada, au aparut o serie de evenimente in ce priveste invatamantul din judetul Neamt. Frauda la Bacalaureat si repartizarea la licee , sunt principalele subiecte cu care s-a confruntat Inspectoratul Scolar Judetean. Pana in prezent doar viceprimarul Constantin Teodorescu s-a sesizat si a iesit public cu declaratii in care trage un semnal de alarma asupra problemelor din invatamantul nemtean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In ultima postare pe site-ul teodorescuconstantin, viceprimarul sesizeaza o noua problema pentru PSD Neamț: Corpul de Control al ministrului Educatiei face o “vizita” la Inspectoratul Scolar JudeteanTeo

Locuitorii municipiului Piatra Neamț nu au nevoie de lideri politici locali, precum președintele PSD Neamț. Atitudinea deputatului PSD, pentru că are și această calitate, este neonorantă pentru pietreni. Comunitatea i-a dat votul pentru a ajunge în Parlamentul României nu pentru declarații suburbane, ci pentru a face o politică reprezentativă la nivel central, nu una josnică.
În timp ce PNL Neamț atrage atenția asupra unor probleme reale ale comunității noastre, PSD Neamț, prin liderul său,  are o atitudine nedemnă, care îi pune în primul rând în dificultate pe aleși locali ai PSD.
Fac apel la aleșii locali ai PSD  să nu adopte atitudinea liderului lor și să se aplece, în primul rând, asupra problemelor locuitorilor pe care îi reprezintă.
Atrag atenția asupra unei noi situații apărute în județul Neamț. Potrivit presei, Corpul de Control al  ministrului Educației va face verificări în județul nostru în cazul transferurilor de elevi care intră în clasa a IX-a. Situația este alarmantă pentru PSD deoarece doamna Elena Laiu (ce este și inspector general școlar adjunct al IȘJ) este și șefa Comisiei care a avizat aceste transferuri.
Doamna Laiu, promovată în funcție de fieful PSD din Neamt, ar putea avea o problemă în fața Corpului de Control dacă nu va putea proba legalitatea acestor transferuri. Mai mult, Elena Laiu  a fost și președinta comisiei județene de Bacalaureat, care a “performat” cu aproape 100 de elevi eliminați și profesori sancționați.
Este momentul să luăm atitudine!
Viceprimar PNL Piatra Neamț  
Constantin Teodorescu
PUBLICITATE