PNL Piatra Neamț a convocat ședința extraordinară pentru reducerea prețului parcărilor cu 60%


Grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a convocat ședința extraordinară a Consiliului Local pentru reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin.

I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ.

Grupul de consilieri PNL din CL Piatra Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE