PNL îl acuză pe Ionel Arsene că „se comportă ca un stăpân de moșie”


Grupul consilierilor liberali din CJ Neamț condamnă modul în care alianța PSD+PMP+ALDE înțelege să facă administrație

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fix două zile după ședința extraordinară de CJ din 13.12.2016, Ionel Arsene mai convoacă o ședință. De această dată ședința a fost convocată pentru data de 16.12.2016, iar anunțul a fost făcut joi 15.12.2016. Dacă am înțeles caracterul extraordinar al ședinței de marți când s-a votat repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, nu vedem oportunitatea unei alte ședințe în aceeași săptămână. Mai mult decât atât, dacă ordinea de zi a ședinței am primit-o la ora 15.00, la ora 17.00 deja a apărut o suplimentare a ordinii de zi și din experiența celorlalte ședințe sigur vor exista suplimentări și înainte de ședință. Asta nu denotă decât modul pompieristic în care se face administrație la Neamț, ca să nu suspectăm rea voință sau ascunderea unor interese.

Ionel Arsene se comportă ca un stăpân de moșie, administrând după bunul plac și profită de majoritatea alianței PSD+PMP+ALDE. Proiectele de pe ordinea de zi puteau fi discutate în ședința extraordinară de marți, iar altele puteau suferi amânare până la următoarea ședință ordinară. Dar dacă a spus stăpânul să fie ședință, atunci e obligatoriu să fie!

De aceea, cerem conducerii Consiliului Județean Neamț și consilierilor județeni din majoritate să lase exercițiile de imagine și să se apuce de făcut administrație. Solicităm, în acest sens ca ședințele și materialele pentru proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi să fie trimise în timp util, iar suplimentarea să se facă doar în cazurile justificate, nu după bunul plac al conducătorilor. În acest sens , în semn de protest, grupul consilierilor PNL din CJ a decis să nu participe la ședință. – se arată în comunicatul PNL Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE