PMP Neamț susține sportul. Dulamă: „NU votăm proiectul propus de PSD”


Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț și candidat la alegerile parlamentare din 11 Decembrie a declarat că PMP NU VA VOTA un proiect de hotărâre ce ar putea fi devastator pentru sportul de performanță din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectul propus la inițiativa directorului Locativ Serv, Jănel Iosub și confirmată de către consilierii PSD, prevedea reducerea drastică a numărului de ore pentru cluburile sportive și pentru elevii Liceului Sportiv, care-și desfășurau antrenamentele la Sala Polivalentă. Mai mult de atât, antrenamentele nu vor mai fi disputate în sala mare ci doar în sala mică. (vezi articolul – AICI)

Președintele PMP Neamț a declarat că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid care sprijină sportul şi mişcarea sportivă și chiar are trecut în statut şi în programul său acest lucru.

„În aceste condiţii, consilierii PMP nu vor vota proiectul de azi de la Consiliul Local. Nu vom cădea în această capcană electorală şi credem că toate cluburile din Piatra Neamţ trebuie ajutate de comunitatea locală. Este de datoria noastră să ajutăm acest domeniu care este şi aşa vitregit și nu să punem piedici.” – a declarat președintele PMP Neamț

Din aceste motive, Laurențiu Dulamă a declarat cu PMP nu va vota acel proiect al PSD, susţinut şi de ALDE.
„Considerăm că este un proiect prin care se produce discriminări şi un tratament inechitabil” – a mai spus Laurențiu Dulamă

Vezi și Bătaie de joc! PSD pune piedici sportului de performanță din Piatra-Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE