Planul de măsuri al primăriei Piatra Neamț pentru cei afectați de sistarea apei


Având în vedere întreruperea furnizării apei de către compania județeană ApaServ în municipiul Piatra-Neamț, exceptând zona cuprinsă între Praul Cuiejdi de la Spitalul Județean până la Bld. 9 Mai, pentru remedierea defecțiunii de la conducta de aducțiune DN 600 de pe strada Petru Rareș, din data de 01-07-2016, Primăria Piatra-Neamț va aplica un plan de măsuri pentru ca disconfortul produs cetățenilor din zonele afectate să fie minim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

  Concret, măsurile sunt următoarele :

– Pentru persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și pentru persoanele cu handicap grav se va asigura apa potabilă, la cerere.

– Pentru unitățile subordonate primăriei se va asigura atât apa potabilă cât și cea menajeră.

– Cu sprijinul Inspectoratului Județean de Situații de Urgență Neamț vor fi înființate,la cerere, pe toata durata sistarii apei, în zonele afectate, puncte de distribuție a apei menajere.

Pe toată durata sistării apei, Primăria va pune la dispoziție un număr de telefon de urgență, unde persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și persoanele cu handicap grav pot solicita apă în caz de nevoie. Acesta este: 0748146751.

Apa Serv a comunicat că va relua furnizarea apei în jurul orei 21:00.

Vezi și Angajații ApaServ lucrează la remedierea avariei din Piatra Neamț. FOTO

PUBLICITATE