Piatra-Neamț – s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”, în Bistrița


UPDATE 15 februarie 2017 – Profesoară din Piatra-Neamț, reținută pentru act sexual cu minorul care s-a aruncat în Bistrița

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

UPDATE 17 decembrie 2016 – Tânărul care s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”, în Bistrița, a fost găsit

UPDATE 21 noiembrie 2016 – Nici până astăzi nu s-a găsit trupul celui care s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”

Un bărbat s-a aruncat de pe podul de la „Căprioara”, în râul Bistrița, astăzi (17 noiembrie) în jurul orei 12:00. La fața locului au ajuns echipajele ISU care încercă să-l găsească pe bărbat. În acest moment, două bărci pneumatice sunt pe Bistrița iar pompierii fac căutări la suprafața apei.

Din primele informații, bărbatul care s-a aruncat de pe pod a fost văzut de două femei. Acestea le-au spus polițiștilor că la contactul cu apa, bărbatul ar fi încercat să înoate dar, după puțin timp acesta nu a mai fost văzut.

Din primele informaţii furnizate anchetatorilor unui martor, tânărul a strigat ceva după care a sărit, de la circa 10 metri înălţime, de la un capăt al podului, în râul Bistriţa. Conform Agerpres, tânărăul are aproximativ 25 – 30 ani.

Echipajele ISU Neamț nu au reuşit să găsească trupul bărbatului iar odată cu lăsarea întunericului căutările au încetat. Pompierii vor începe măine o nouă misiune de căutare.

D.M.B.
PUBLICITATE