Piatra-Neamț – Puști de 16 ani, reținut pentru că a tâlhărit un bărbat de 26 de ani


În data de 14 decembrie a.c., lucrătorii Serviciului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere a unui minor de 16 ani din Piatra Neamț pentru săvârșirea înfracțiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, minorul este suspect că în seara zilei de 4 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență a deposedat un bărbat de 26 ani de suma de 10 lei.

Astăzi, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare prevenivă

Tot în data de 14 decembrie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un minor de 17 ani din Roznov pe numele căruia Judecătoria Piatra Neamț a emis la data de 6 decembrie a.c. un mandat de arestare preventivă. În fapt, în noaptea de 17/18 noiembrie a.c., minorul este suspect că a pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale care avea punctul de lucru pe raza municipiului Piatra Neamț iar din interior a sustras țigarete în valoare de 1446 lei. Astăzi, suspectul va fi prezentat la Judecătoria Piatra Neamț pentru confirmarea mandatului de arestare – se arată într-un comunicat IPJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE