Piatra-Neamț – Patru persoane, blocate în lift în noaptea de Revelion


În noaptea de Revelion (sâmbătă 31 decembrie), în jurul orei 23:00, 4 persoane au trecut prin clipe de panică după ce au rămas blocate într-un lift. Incidentul s-a întâmplat la blocul K3 din cartierul Dărmănești

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia au apelat Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț prin apel la 112. La locul evenimentului s-au deplasat 3 subofiţeri cu 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț care au procedat la deblocarea ușii de la lift și la scoaterea cele 4 persoane rămase blocate între etajele I și II.

Cel mai probabil, liftul s-a blocat din cauza greutății celor patru persoane (4 adulți, dintre care unul cu o greutate de peste 100 kg).

Pompierii nemțeni au intervenit și ieri (02.01.2017), la ora 08:41, când Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre blocarea unei persoane într-un apartament din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au procedat la deblocarea ușii și acordarea ajutorului medical persoanei din interior.

D.M.B.

 

PUBLICITATE