Piatra-Neamț – A intrat cu mașina într-un vagon de TIR și a fugit de la locul accidentului


În urmă cu puțin timp, în jurul orei 8:15, un șofer din Piatra Neamț a intrat cu mașina în vagonul unui TIR parcat lângă LukOil din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, ar fi vorba de un bărbat din Piatra-Neamț, (Dan D.) care, imediat după impact, a ieșit din mașină, și a plecat de la locul accidentului. Nu știm motivele pentru care șoferul, deși era rănit, a fugit. Cel mai probabil fiind vorba despre consumul de alcool la volan sau vreo altă infracțiune rutieră.

Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să identifice proprietarul mașinii și vor continua cercetările pentru a stabili împrejurările accidentului.

Pe surse, un bărbat ar fi fost găsit de un Serviciu de Ambulanță, prezentând răni în urma unui accident. Aceștia au anunțat Poliția ca fiind, cel mai probabil, persoana în cauză.

În seara zilei de 29.09.2016, pe strada Bistriței din Piatra Neamț a avut loc un accident rutier soldat cu vătămare corporală a unei persoane. La fața locului polițiști au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 39 ani, din Piatra Neamţ conducea un autoturism pe strada Bistriţei, din direcţia Bicaz, a intrat în coliziune cu o semiremorcă, ce se afla staţionată pe prima bandă a sensului de mers. În urma coliziunii, conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind depistat pe str. Arcului. Acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea alcoolscopică şi i-a fost recoltată o mostră biologică, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, conducătorul auto figura cu dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE