Patru șoferi s-au ales cu dosar penal pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii din Neamț au avut o zi aglomerată pe 19 iunie, cu patru cazuri de infracțiuni rutiere, printre care conducerea sub influența alcoolului, vehicule neînmatriculate și conducerea fără permis.

Mai jos, informarea Poliției Neamț:

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în Târgu-Neamț, pe strada Castanilor, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Timișești.

S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, DN 15C, în localitatea Săvinești, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Timișești.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, autovehiculul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate din luna decembrie a anului 2023, acestea fiind atribuite unui alt autovehicul.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DJ 156A, în localitatea Roznov, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce suspendat din luna aprilie a anului 2024.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în Tașca, au oprit pentru control două autovehicule, respectiv, un ansamblu de autovehicule condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Suceava, și un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, nu figurează ca fiind înmatriculat, iar remorca din ansamblul de vehicule condus de tânărul de 25 de ani, avea plăcuțele de înmatriculare false. Ambele autovehicule dețineau plăcuțe de înmatriculare emise de Regatul Unit.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

PUBLICITATE