Patru intervenții ale ambulanței, ieri (27 decembrie), în județul Neamț


Patru incidente au necesitat intervenția Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, ieri (27 decembrie). Două accidente rutiere, o persoană înjunghiată și un bărbat rănit de explozia unei petarde.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ora 17:18, în localitatea Ion Creangă, un bărbat de 30 ani, aflat sub influența alcoolului a fost înjunghiat în zona toracică. Acesta a fost  transportat de un echipaj cu medic la CPU Tîrgu Neamţ.

La ora 18:54, în localitatea Roman, în urma unui accident rutier, un bărbat de 57 ani a fost transportat de un echipaj EPA, preluat de un echipaj TIM şi predat la UPU Piatra-Neamţ. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La ora 22:46, în localitatea Răuceşti, un bărbat de 40 ani a suferit plagă zdrobită la degetele mâinii stângi produsă prin explozia de petardă. A fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU Tîrgu Neamţ.

În noaptea de 27-28.12.2016, ora 00:34, în localitatea Tămăşeni, în urma unui accident rutier, un pacient de sex masculin, 48 ani, a fost transportat de un echipaj cu medic la CPU Roman cu diagnosticul: TCC, traumatism abdominal prin accident rutier.

D.M.B.
PUBLICITATE