Patru incendii, ieri (29 decembrie) pe raza județului Neamț


Joi, 29.12.2016 la ora 13:52, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unei explozii urmată de incendiu la o locuință particulară din localitatea Pustieta comuna Oniceni. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, punctul de lucru Poienari. În urma incendiului au ars: 40 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din tablă, tâmplăria din lemn, lenjerie, mobilierul din două camere, electrocasnice, actele de proprietate. Proprietarul a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței și membrelor superioare, fiind transportat la CPU Roman de către un echipaj SAJ. Cauza probabilă a incendiului: scăpări gaze combustibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 29.12.2016 la ora 15:19, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Podoleni, comuna Podoleni. La locul evenimentului s-au deplasat 13 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD  din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars: 120 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din carton bituminat și tablă. S-au degradat: tavanul din două dormitoare și zugrăveala. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Joi, 29.12.2016 la ora 17:47, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o anexă (afumătoare) aparținând unei societăți comericale din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat 12 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD  din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars: 10 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare din tablă, 16 mp tavan din lemn. Cauza probabilă a incendiului: sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

În noaptea de joi spre vineri, 29-30.12.2016 la ora 01:11, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Țibucani, comuna Țibucani. La locul evenimentului s-au deplasat 7 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma incendiului au ars: 200 mp acoperiș cu asterială lemn şi învelitoare azbociment, o  fânărie din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

D.M.B.
sursa: ISU Neamț
PUBLICITATE