O tânără șoferiță din Neamț a accidentat un bărbat și a părăsit locul accidentului

Un bărbat de 85 de ani a fost accidentat în zona unei treceri pentru pietoni din Târgu-Neamț, iar conducătoarea auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

„La data de 21 iunie a.c., în jurul orelor 13:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de un bărbat din Târgu-Neamț cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă de 85 de ani, a fost victima unui accident rutier din data de 20 iunie a.c. pe bulevardul Ștefan cel Mare din Târgu-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 26 de ani, din Timișești, ar fi condus un autoturism în localitatea Târgu-Neamț, a surprins și accidentat un bărbat în vârsta de 85 de ani, care se afla în calitate de pieton în zona trecerii pentru pietoni de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Târgu-Neamț.

După producerea accidentului rutier, conducătoarea auto a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea organelor de poliție.” – a transmis Poliția Neamț

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

PUBLICITATE