O tânără din Roman, fondatoarea unui portal de joburi în comerțul electronic – Ecomjobs.ro

Piața românească de comerț electronic crește constant cu 33-35% de la un an la altul, iar locurile de muncă din acest domeniu se dezvoltă și ele treptat. În România, Ecomjobs.ro este locul de întâlnire dintre profesioniștii din domeniul eCommerceului și managerii de magazine online care sunt în căutarea de colaboratori în acest domeniu full time, part time sau task-uri punctuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lavinia Biberi:

Am implinit de curand (pe 21 septembrie) 30 de ani, sunt absolventa de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi (2008) si absolventa de Master la SNSPA (Comunicare si Relatii Publice), promotia 2010. M-am nascut in Roman, Jud. Neamt, urmand liceul Pedagogic din Piatra Neamt, ulterior facultatea in Iasi.
Aici mi-am descoperit si pasiunea pentru blogging, care a aparut mai mult ca o nevoie de a scrie mai mult, mai bine, sa cunosc oameni noi si sa am ce sa le ofer. Asa au aparut si campaniile de sensibilizare Globuri cu Suflet (7 editii se fac in acest an), 10 pentru primul meu calculator (3 editii) sau Imbratisam Lectura (2 editii).
Din curiozitate m-am inscris in vara 2015 la cursul de antreprenoriat „Inovare socială pentru integrarea durabilă a femeilor pe piata muncii” unde am pus bazele proiectului eComJobs.ro, fiind si primul meu proiect. Aici am constientizat mai bine angajarile asumate intr-un astfel de proiect si in doua luni l-am pus pe picioare.
Avand tot sprijinul lui Ciprian Dragoi (avand cateva start-up-uri la activ Marketizator.com, Trendi.ro, Cadoland.ro) ne-am luat angajamentul ca vom dezvolta acest proiect si-l vom duce in directia cea buna.

lavinia-biberi-ecomjobsCu o experiență de peste 5 ani in eCommerce si fondatoarea ecomjobs.ro, Lavinia Biberi are in portofoliul sau magazine magazine online pe nisele: jucarii, asigurari, florarie online, piese auto, bijuterii si cadouri, fashion, gaming, IT&C sau proiecte de afiliere: CadoLand.ro si Trendi.ro. Absolventa de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, scrie pe domeniul laviniabiberi.com din 2008, a pus bazele ECOMpedia in vara lui 2012, iar in prezent este Specialista in Optimizarea Ratei de Conversie la Marketizator.com, permanent conectata la ultimele noutati din zona de comert ciprian-dragoi-ecomjobselectronic, inbound marketing sau growth hacking.

Ciprian Dragoi – partener si CTO la www.Marketizator.com (platforma de optimizare a conversiilor online din Romania), co-fondator ecomjobs.ro.

„Tot mai multi tineri aleg sa lucreze ca freelanceri, castigand bani fara a intra foarte des in contact cu angajatorul. Fie ca lucreaza de acasa sau dintr-un Hub sau cafenea, au proiecte pentru companii si magazine online din toate colturile tarii si ale lumii. Aproape 400.000 de romani figureaza in economia locala ca persoane fizice autorizate (PFA), cu peste 12,5% mai mult fata de nivelul de acum cinci ani, arata cele mai recente date publicate de Registrul Comertului”
„Proprietarii de magazine online si-ar cauta mai rapid aici oameni cu o experienta in ecommerce sau freelanceri cu proiecte asemanatoare la activ. Triem astfel CV-urile venite valuri pe alte site-uri de joburi. Candidatii stiu exact ce implica munca intr-un magazin online si vor aplica acolo unde simt ca au experienta pe acea nisa sau cel putin s-ar descurca ca si incepator” – a declarat Lavinia Biberi pentru wall-street.ro

Mai multe informatii despre intregul proiect pe wall-street.ro

 

PUBLICITATE