O bătrână din Timișești, găsită rătăcită prin Târgu Neamț


Ieri, 28.04.2016, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Postul de Poliţie Timişeşti, au fost sesizați despre faptul că o femeie de 80 ani a plecat din curtea locuinţei sale, din data de 27.04.2016, orele 15.00 şi nu s-a mai întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În baza sesizării polițiștii au demarat toate verificările și căutările pentru identificarea persoanei. Astfel, aceștia au stabilit că femeia de 80 ani, a fost văzută, după ce a plecat de la domiciliu, în timp ce se deplasa pe jos pe prundul râului Ozana, spre satul Timişeşti. Totodată s-a mai stabilit că aceasta obişnuia să mai plece de la domiciliul său, însă de fiecare dată se întorcea acasă, în ultima perioadă exprimându-și dorinţa de a merge la rudele sale de pe raza comunei Pipirig, vizită ce a fost amânată pentru Sărbătorile Pascale.

Polițiștii au scotocit împrejurimile de pe raza comunei și au luat legătura inclusiv cu polițiștii posturilor de poliție învecinate pentru a comunica semnalmentele femeii.

În noaptea de 28/29.04.2016, femeia a fost depistată pe str. Mihai Eminescu din orașul Târgu Neamț de către o patrulă de ordine publică, care a preluat-o și a încredințat-o familiei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

PUBLICITATE