Noile tarife de parcare la Spitalul Județean Neamț, ANULATE


captureAvând în vedere reacția, pe alocuri virulentă, a mass-media și a aparținătorilor / pacienților ce traversează cu autovehicule incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Comitetul Director reunit în ședință de urgență azi, 7 noiembrie 2016, a decis revenirea la starea inițială, înainte de 1 noiembrie 2016. – se arată într-un comunicat al SJU Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, pentru câteva minute, șoferii nu vor mai plăti iar prețul va rămâne cel de 3 lei pe oră.

Hotărârea vine la scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a solicitat conducerii și Consiliului de Administrație a Spitalului de Urgență Piatra Neamț să revină asupra deciziei de a taxa cu un leu orice intrare în curtea unitații medicale.

„Sper ca cei care se ocupă de activitatea de la Spitalul de Urgență să revină asupra acestei decizii. Nu găsesc că este normal să plătești când duci un bolnav și nu petreci mai mult de zece minute, și acelea doar în trecere, prin incinta spitalului județean. Un om care merge la spital este clar că nu se duce de amuzament, ci pentru că are o suferință sau are pe cineva în suferință pe care dorește să-l vadă. Sper ca managerul spitalului, cei din Consiliul de administrație, să țină cont de sugestia mea și să ia cea mai bună decizie, nu neapărat pentru veniturile suplimentare ale spitalului, cât mai ales pentru cetățenii județului care trebuie să fie principala prioritate pentru noi toți”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Reamintim că începând cu 1 noiembrie 2016, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a aprobat modificarea tarifelor percepute pentru parcarea autovehiculelor în incinta SJU Neamț, după cum urmează:
– de la 0 minute până la 20 minute – parcarea se taxează cu 1 leu.
– de la minutul 20 până la minutul 40 – parcarea se taxează cu 2 lei
– de la minutul 40 până la minutul 60 – parcarea se taxează cu 3 lei

D.M.B.
PUBLICITATE