Noi date despre accidentul mortal din Trifești. Mașina aparținea bărbatului din Piatra Neamț și era neînmatriculată

Ieri, în jurul orei 13.20, pe DN 15D în afara localităţii Trifeşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei tinere de 23 de ani din Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Accident în Dulcești. O tânără de 23 de ani, s-a răsturnat cu mașina. Victima, în comă la spital

Din primele cercetări se pare că în timp ce o tânără de 23 de ani, din Bacău conducea autoturism pe DN 15D, având direcţia de deplasare către Roman, ar fi efectuat depăşirea unui autoturism, iar la revenirea pe sensul său de deplasare iniţial, a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu o bornă kilometrică, după care s-a răsturnat.
În urma impactului conducătoarea auto a decedat la Spitalul mun. Roman
În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai afla pe locul din dreapta faţă posesorul mașinii, un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamț, care i-ar fi încredințat autoturismul tinerei pentru a-l conduce.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul ce avea aplicate numere de înmatriculare eliberate de statul italian, este radiat din circulaţie de autorităţile italiene din data de 30.05.2013.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulaţie și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. – notează comunicatul Poliției Neamț

PUBLICITATE